Tilaa menestyä.

Edus­tus­ti­lois­ta va­ras­toi­hin: Ju­jus­sa kas­vu ei jää ti­las­ta kiin­ni. Vii­den kiin­teis­tön muo­dos­ta­mal­ta kam­puk­sel­ta löy­tyy ti­lo­ja vaa­ti­viin ja vaih­tu­viin tar­pei­siin. Vuokrattavat neuvottelu- ja kokoustilat ovat varattavissa kaikille halukkaille – myös talon ulkopuolelta.

45.000

2 ravintolaa

Yli 20 kokoustilaa

Juju joustaa käyttäjiensä mukaan: kampuksen alueella on työtiloja muun muassa logistista toimivuutta, huomattavaa tilakorkeutta tai omaa rauhaa kaipaaville. Pidit modernista tai perinteisemmästä – Jujusta löytyy toimitilat kaikkiin tarpeisiin.

Erikoisempia, vain toisinaan tarpeellisia tiloja ei tarvitse olla jokaisella yrityksellä erikseen, kun yhteisten tilojen käyttö käy kätevästi. Isompia tapahtumia varten kampuksella on moderni, hyvin varusteltu auditorio, joka edustavine aulatiloineen on muiden erityistilojen tavoin kaikkien jujulaisten käytössä. Pienemmille ryhmille taas löytyy omat kokoushuoneensa ja ryhmätyötilansa. Ravintola-, aula- ja lounge-tilat tarjoavat miellyttävän miljöön jujulaisten välisille kohtaamisille ja tapaamisille.

Kokoustiloja riit­tää myös ei-ju­ju­lai­sil­le. Jos etsit sopivaa ympäristöä Helsingin alueelta, katso hinnat sekä lisätiedot esitteestä ja ota yh­teyt­tä!

Ti­lo­jen avain­sa­nat

  1. Muun­to­jous­ta­vuus
  2. Mo­der­nius
  3. Ener­gia­te­hok­kuus