Tilaa menestyä.

Edus­tus­ti­lois­ta va­ras­toi­hin: Ju­jus­sa kas­vu ei jää ti­las­ta kiin­ni. Vii­den kiin­teis­tön muo­dos­ta­mal­ta kam­puk­sel­ta löy­tyy ti­lo­ja vaa­ti­viin ja vaih­tu­viin tar­pei­siin, tarvitsitpa sitten yksittäistä työpöytää tai useiden toimistojen kokonaisuutta. Erikseen vuokrattavat neuvotteluhuoneet ja kokoustilat ovat varattavissa kaikille halukkaille – myös talon ulkopuolelta.

45.000

2 ravintolaa

Yli 20 kokoustilaa

Juju joustaa käyttäjiensä mukaan: kampuksen alueella on työtiloja muun muassa logistista toimivuutta, huomattavaa tilakorkeutta tai omaa rauhaa kaipaaville. Suuret ja pienet, modernit ja perinteisemmät – Jujusta löytyy toimitilat kaikkiin tarpeisiin.

Uudet JUJU Toimistot Kornetti 3:ssa on pienyritysten yhteisöllistä työtilaa parhaimmillaan. Alueella on toimistohuoneita 1–6 hengelle, sekä coworking-tila erillisin työpistein. Hinta alkaen 80 €/kk. Toimistohuoneet saat tutustumishintaan 31.12.2020 saakka, lue lisää esitteestä!

Erikoisempia, vain toisinaan tarpeellisia tiloja ei tarvitse olla jokaisella yrityksellä erikseen, kun yhteisten tilojen käyttö käy kätevästi. Isompia tapahtumia varten kampuksella on moderni, hyvin varusteltu auditorio, joka edustavine aulatiloineen on muiden erityistilojen tavoin kaikkien jujulaisten käytössä. Pienemmille ryhmille taas löytyy omat kokoushuoneensa ja ryhmätyötilansa. Ravintola-, aula- ja lounge-tilat tarjoavat miellyttävän miljöön jujulaisten välisille kohtaamisille ja tapaamisille.

Kokoustiloja riit­tää myös ei-ju­ju­lai­sil­le. Jos etsit sopivaa ympäristöä tiimipäivään, koulutukseen tai neuvotteluihin Helsingin alueelta, katso hinnat sekä lisätiedot esitteestä.

Ota yhteyttä, ja tervetuloa tutustumaan Jujuun!

Ti­lo­jen avain­sa­nat

  1. Muun­to­jous­ta­vuus
  2. Mo­der­nius
  3. Ener­gia­te­hok­kuus